Telefon: 00 (36 20) 9848 207

E-mail: winisec.titkarsag@winisec.hu

Válasszon nyelvet
hu gb de

Rólunk - egy kis cégtörténet

A budapesti székhelyű WINI Security Kft. ma az őrzésvédelem óriási spektrumát kínálja három területi egységben, országos lefedettséggel.

A működés mintegy hatszáz vizsgázott szakember alvállalkozói rendszerben történő foglalkoztatásával és közel 20 fős menedzsment irányítása mellett zajlik. A cég színvonalas technikai eszközeivel és prevenciós tevékenységével garantálja az őrzésvédelmi tevékenység folyamatos, megelőző célzatú ellenőrzését annak érdekében, hogy a cég minden elemében maximálisan felelhessen meg a megbízói elvárásoknak.

Az ország minden szegletében mind több logisztikai park, irodaház, kiemelt objektum, építkezés és nagyberuházás
veszi igénybe a WINI által garantált őrzésvédelmet.

De hogyan kezdődött?

Szolgáltatási garanciánk

A WINI Security Kft. minden helyzetben az egységre törekszik. Mert csak az egységes szervezet képes arra, hogy megelőzze a problémák nagy részét.

A WINI Security többszintű szervezeti felépítéssel dolgozik, hisz az ország minden területén jelen vagyunk. Ahhoz, hogy az irántunk megnyilvánuló bizalmat szüntelenül ápoljuk és erősítsük, minden szervezeti egységünknek a tökéletességre törekedve kell működnie.

Ezt a gyakorlatot következetesen képviseljük, legyen szó vagyonőrről, igazgatóról vagy szervezeti egységről. A megbízóinknak minden pillanatban érezniük és tudniuk kell, hogy a szolgáltatásainkat szigorú garanciák biztosítása mellett végezzük. És hogy mik ezek a garanciák?

Vegyük sorra őket...

WINI SECURITY Vagyonvédelmi és Szolgáltató Kft.
1025 Budapest, Alsó Zöldmáli út 9. | Telefon: 00 (36 20) 9848 207 | Telefon/Fax: 00 (36 1) 3403 303
E-mail: winisec.titkarsag@winisec.hu